Laita korkki jääkaappiin ja nauti lopputuloksesta: hullu!

Laita korkki jääkaappiin ja nauti lopputuloksesta: hullu!

Kaikki eivät tiedä, että a jääkaapissa oleva korkkitulppa ratkaisee veloituksetta suuren ongelman, varsinkin kesällä. Mutta ne, jotka ovat sitä kokeilleet, ovat niin innostuneita, etteivät enää pärjää ilman sitä!

Katsotaan yhdessä miksi!

Kesällä lämpötilan noustessa jääkaapista tulee elinehtomme paitsi siksi, että voimme sammuttaa janomme erittäin kylmillä juomillaja myös elintarvikkeiden oikeaan säilytykseen. Kuumuus itse asiassa heikentää ruokaa nopeammin ja sen tuki on todella välttämätöntä.

Mutta meidän on pidettävä siitä erittäin huolta. Pidetään se aina erittäin puhtaana, valuta etikan ja lämpimän veden liuos hyllyjen ja sisäpinnan yli poistaaksesi mahdolliset jäämät. Suljemme säiliöt hyvin, jotta pahoja hajuja, nesteitä ja muuta ei pääse karkaamaan.

Näin pidennämme myös sen toimintaa ja Laitteemme maksaa meille takaisin palvelemalla meitä tulevina vuosina säästämättä energiaa.

Asetimme termostaatin 4 celsiusasteeseen, Tämä lämpötila mahdollistaa 90 % bakteerien ja bakteerien poistamisen ja estää niiden lisääntymisen. Suljemme hyvin ja varmistamme, että tiivisteet ja ovi kiinnittyvät täydellisesti, koska kosteus, joka voisi tunkeutua sisään, aiheuttaisi ärsyttävää kondensaatiota ja huonon elintarvikkeiden säilyvyyden.

Sen sanottuamme laitoimme myös korkin sisään… tässä on syy miksi.

Korkki jääkaapissa ratkaisee suuren ongelman

Jos jääkaapista tulee haisevia hajuja emmekä voi vastustaa joka kerta kun avaamme oven, laita korkki sisään.

Ei sellaisenaan, meidän on leikattava se puoliksi. Korkki on täysin kasviperäinen aine, joka pystyy säilyttämään kosteuden, se on joustavaa ja sillä on korkea imukyky.

Otetaan eteerinen öljy mintun tai sitruunan, appelsiinin tai rosmariinin kanssa ja anna korkin kahden osan imeytyä muutamalla tipalla.

Aseta ne nyt lautaselle tai lasiin ja aseta ne jääkaappiin.

Ne levittävät miellyttävän tuoksun ja peittävät pahoja hajuja veloituksetta luonnollisella ja pitkäkestoisella tavalla. Kun öljy on haihtunut, meidän tarvitsee vain toistaa toimenpide, jotta voimme jälleen nauttia sen deodoranttivaikutuksesta.

Ei ole mitään järkeä ostaa kalliita erikoistuotteita, ehkä muovisia ja ei kierrätettäviä, kun meillä on kotona korkkitulpat, ongelma ratkeaa veloituksetta! Upeaa, eikö?!

Loading...
Neuvonantaja