Pavut, kasvata ne tämän minioppaan mukaisesti: tulokset ovat odotetusti

Pavun kasvatus ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista: seuraamalla tätä miniopasta sinulla ei ole ongelmia niiden kasvattamisessa.

Noudattamalla joitain pieniä varotoimia voit saada joitain pavut ilman minkäänlaista ongelmaa: niiden kasvattaminen on palkitsevaa toimintaa, eikä kasvimaata välttämättä tarvita. Kasvit voidaan laittaa myös ruukkuihin ja muutamalla toiminnalla ja huomiolla saat ruokavalioosi laadukasta, 0 km:n ruokaa, jossa on runsaasti kasvisproteiineja ja kuituja.

Pavut ovat korkeita palkokasveja hyödyllisiä vaikutuksia: tämä on erinomainen syy kasvattaa niitä kotona. Kun kiinnität huomiota näihin vinkkeihin ja otat oikeat askeleet, voit saavuttaa tuloksia suhteellisen helposti: keittiösi kiittää sinua varmasti.

Pavun kasvatus: tämä tapa on hyvin yksinkertainen

Ensimmäinen askel on valita lajike haluamiasi papuja: tämä päätös riippuu asuinalueen tyypillisestä ilmastosta. Vahapavut sopivat parhaiten alueille, joilla on kuuma kesä, kun taas ruokapavut ovat täydellinen valinta alueille, joilla on viileämpi kesä. Sitten viljelymenetelmä on tunnistettava: kohdassa a maahan kylvö noin 2,5 cm syvälle ja 20 cm etäisyys siemenen välillä. Jonkin sisällä kylvöpenkki siemenet työnnetään sisään noin 1 cm syvälle, 5 cm:n etäisyydellä toisistaan, kun taas a purkki halkaisijaltaan vähintään 30 cm täytetty runsaalla, hyvin valuvalla maaperällä, kylvä 2,5 cm syvyyteen siten, että siemenen välinen etäisyys on 20 cm. THE pavut ne on sitten kasteltava säännöllisesti.

Varten oikea kylvöaika, lämpötilat on otettava huomioon: maaperän lämpötilan on oltava 15 °C. Alueet, joilla on kuumat kesät, voivat siirtää sen helmikuuhun, viileät kesät voivat viivästyä maaliskuuhun tai huhtikuuhun. On tärkeää, että maaperä on aina kostea, kostea, mutta ei täynnä vettä. Se menee lannoitettu kahden viikon välein orgaanisella lannoitteella, kuten kompostilla tai lannalla ja on välttämätöntä kiinnittää huomiota kitkemiseen, ts. rikkakasvien poisto jotka kasvavat kasvin ympärillä. Niiden läsnäolo vie papuista vettä, valoa ja ravinteita. Lopuksi emme saa unohtaa kuokkaminen: koostuu maaperän löysäämisestä aivan kasvien ympäriltä, ​​jotta juuret voivat kasvaa ja hengittää helpommin.

Loading...
Neuvonantaja