Hunaja ja valkosipuli – syö 1 lusikallinen tätä seosta joka päivä ja katso mitä tapahtuu

”Esi-isämme käyttivät tätä lääkettä 5-7 päivän ajan, varsinkin syys-talvikaudella. Se korvaa vitamiinikomplekseja ja auttaa kehoa valmistautumaan kylmiin kuukausiin”, sanoo venäläinen ravitsemusterapeutti tohtori Elena Doronkina.

Kuinka monta valkosipulinkynttä voidaan syödä päivässä?

”Tämä makuyhdistelmä saattaa tuntua monesta oudolta, mutta itse asiassa muutaman päivän mehiläistuotteessa ”peittauksen” jälkeen mausteinen kasvis pehmenee ja menettää pistävän tuoksunsa ja makunsa. Lisäksi sen hyödyt lähes kaksinkertaiset”, lisää. asiantuntija.

Seos ei vain stimuloi immuniteettia, alentaa kolesterolia, parantaa lihasten sävyä, ihon ja hiusten kuntoa.

Valkosipulin ja hunajan seoksen edut

Tämä yhdistelmä alentaa veren kolesterolitasoa ja poistaa rasvakerrostumia verisuonten seinämistä. Se vähentää aivojen tromboosiriskiä, ​​parantaa verenkiertoa ja laajentaa verisuonia.

”Syömällä 2-3 ruokalusikallista valkosipulia hunajan kanssa päivittäin autat elimistöä taistelemaan virusinfektioita vastaan. Jos sinulla on jo flunssa tai sinulla on vuotava nenä, yskä, flunssa tai kurkkukipu, tämä lääke auttaa sinua pääsemään nopeasti eroon taudin oireita ja antaa sinulle voimaa. Valkosipuli hunajalla on erityisen hyödyllinen lapsille, sillä heidän vastustuskykynsä ei ole täysin muodostunut”, asiantuntija sanoo.

Yhdistelmän käyttöä suositellaan myös keuhkoastman, vitamiinin puutteen, kohonneen verenpaineen, herpesin, Alzheimerin taudin ja dementian hoidossa hermoston rauhoittamiseksi ja stressin vähentämiseksi.

Sen lisäksi, että valkosipuli-hunajaseoksella on myönteinen vaikutus kehoon sisältäpäin, se vaikuttaa positiivisesti myös ulkonäköön. Ihosta tulee sileämpi ja tasaisempi, sen rakenne paranee ja tulehdus häviää. Lisäksi tuote auttaa pääsemään eroon hilseestä, tekemään hiuksista paksumpia ja lisäämään volyymia.

Seos sulattaa rasvakertymät. Sen kulutus auttaa sinua tekemään vartalostasi ohuemman. Hunaja auttaa sisäelimiä toimimaan kunnolla, ja tällä on positiivinen vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin.

Aktiivisesti urheiluun osallistuville tämä tuote auttaa rakentamaan lihaksia nopeammin, lisäämään kehon kestävyyttä ja tehostamaan harjoittelua.

Miten se valmistetaan oikein?

On tärkeää valita tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet. Klassinen resepti on melko yksinkertainen. Ota lasillinen hunajaa ja pää valkosipulia. Leikkaa valkosipuli useiksi viipaleiksi tai hienonna se – tämä on tärkeää, koska koko pää ei anna maksimaalista vaikutusta. Aseta valkosipuli erilliseen astiaan, kuten lasipurkkiin tai muoviastiaan. Kaada päälle hunajaa. Sulje kansi tiiviisti ja aseta se pimeään huoneeseen viikoksi. Ota 2-3 teelusikallista (1-1,5 ruokalusikallista) valkosipulia hunajalla aamulla tyhjään mahaan 5-7 päivän ajan. Kurssi voidaan toistaa 2-3 viikon kuluttua.

Kuka ei saisi syödä tätä seosta?

Sitä ei suositella kuluttamaan, jos sinulla on:

  • allergiat tai intoleranssi näille tuotteille;
  • olet raskaana;
  • epilepsia;
  • diabetes;
  • haavauma;
  • gastriitti;
  • haimatulehdus tai muut vatsavaivat;
  • munuaissairaudet;

Lääkäri on paljastanut, mitä sydämellesi tapahtuu, jos syöt valkosipulia joka päivä

Tärkeää: Artikkeli ei korvaa tasapainoista ruokavaliota ja asiantuntijan kuulemista!

Loading...
Neuvonantaja