Hauskoja karnevaaliasuja lapsille: munasta kaktukseen, tee ne kierrätysmateriaaleista näin

Ne on helppo tehdä kierrätetyistä ja yleisesti käytetyistä materiaaleista, ne ovat hauskoja eivätkä varmasti jää huomaamatta. Tässä on DIY-karnevaaliasut, joille nauraa…

Munasta kaktukseen, meduusoista pilveen – näin voit tehdä hauskoja tee-se-itse-karnevaaliasuja pienille kotona kierrätysmateriaaleista. Alkuperäinen, helppo tehdä ja täysin ainutlaatuinen.

Muna-asu villapaidalla

Oletko koskaan nähnyt munakarnevaaliasua? Tekeminen on yksinkertaista: hanki erittäin suuri valkoinen collegepaita ja ompele keltainen kangasympyrä keskiosaan. Pyydä poikaa tai tyttöä käyttämään collegepaitaa. Mitä isompi sen parempi!

Meduusa-asu sateenvarjolla

Onko sinulla vanha sateenvarjo ja samanväristä kreppipaperia? Leikkaa suikaleet ja liimaa ne avoimen sateenvarjon alareunaan, piirrä kaksi silmää valkoiseen tai mustaan ​​pahviin ja liimaa ne sateenvarjoon. Pyydä poikaa tai tyttöä pukeutumaan mustaan ​​haalariin pitäen samalla sateenvarjoa.

Pilvi-asu

Entä kiva sadepilvi? Voit tehdä sen liimaamalla hatun päälle paljon puuvillapalloja ja lisäämällä niitä mahdollisimman paljon. Piirrä ja leikkaa muutama tippa vaaleansinistä tai sinistä huopaa ja kiinnitä ne samanvärisiin pitkiin villalankoihin, jotka kiinnitetään hatuun.

Kaktus-asu

Pidätkö kaktusista? Hanki vihreä haalari, liimaa siihen keltaisilla tai beigeillä putkenpuhdistusaineilla tehtyjä V-kirjaimia. Tee kaktus vihreästä kankaasta ja lisää siihen kreppipaperista tai muusta valitsemastasi materiaalista tehty punainen kukka ja kiinnitä kaikki päänauhaan.

Yayoi Kusama -asu

Suuren taiteilijan Yayoi Kusaman inspiroima puku on liian hauska. Sen tekemiseen tarvitset punaisen peruukin, aurinkolasit, pilkuilla maalatun kurpitsan, mekon ja pilkulliset sukkahousut.

Kukka puku

Lopuksi tarjoamme sinulle kivan pahvilaatikolla tehdyn kukka-asun: piirrä vain kukan muoto pahville, maalaa se temperalla tai akryyliväreillä, leikkaa se irti ja tee keskelle reikä maskin käyttöä varten. Mittaa kasvosi ennen leikkauksen tekemistä. Luo lopuksi vielä kaksi pahvikukkaa vanhojen lasien päälle.

Etkö halua missata uutisiamme?

Lue myös:

Loading...
Neuvonantaja