Kaikki mitä jokainen uusi äiti tarvitsee juuri ennen uuden perheenjäsenen toivottamista tervetulleeksi

Emme voi enää piilottaa iloamme uudesta jäsenestä, joka kaunistaa jokapäiväistä elämäämme, samalla kun tehostamme valmistautumista, ollaksemme mahdollisimman valmiita suureen päivään. Tulevana äidinä keskustelemme jo äideiksi tulleiden ystävien kanssa omista kokemuksistaan, luemme aiheeseen liittyviä kirjoja ja täydennämme samalla listaamme vauvanhoitoon tarvittavista asioista alusta alkaen.

Jossain täällä alamme miettiä, jääkö meiltä jotain paitsi. Onko meillä kaikki vauvallemme ja itsellemme? Olemmeko laskeneet jotain väärin ja meidän täytyy juosta melkein viime hetkellä? Emme sano, että panikoimme, mutta siellä missä olimme rauhallisia, ahdistus – halusimme sitä tai emme – ilmaantui. Mielenrauhaa… sillä vaikka meiltä puuttuisi jokin seuraavista meille ja vauvallemme olevista tarvikkeista, Frezyderm on täällä!

Tuotteet jokaiselle äidille ennen raskautta ja sen aikana, jotka edistävät kivutonta imetystä

Raskauden aikana, vaikka elämäämme tulossa oleva pieni olento on etusijalla, emme saa unohtaa, kuinka tärkeää on huolehtia omasta ihostamme ennen imetyksen ”matkan” aloittamista. Suojellaksemme itseämme venytysmerkeiltä ja tehdä imetysprosessista myöhemmin mahdollisimman mukava ja kivuton, ilman pieniä vammoja ja ärsytystä, on vain yksi ratkaisu: Frezyderm.

Erityisesti ykköstavoitteemme tulisi olla venytysmerkkejä ehkäisevän suojavoiteen ja nännejä pehmentävän voiteen valinta raskauden ensimmäisistä kuukausista ja myös imetyksen aikana. Tässä ovat Preventstria Protective Body Cream ja Nipple Care pehmentävä voidegeeli. Toisaalta suojaava vartalovoide voi ja suojaa elastiinia, vahvistaa ihon vastustuskykyä, kosteuttaa meitä ja voimme käyttää sitä 3. raskauskuukaudesta alkaen, jopa kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen. Toisaalta raskauden ja imetyksen aikana nännien hoitoon tarkoitettu pehmittävä geelivoide auttaa suojaamaan itseämme ärsytyksiltä ja pitämään nänni pehmeänä käyttämällä sitä 4. raskauskuukaudesta alkaen ja myös imetyksen aikana. . Tarvitsemmeko muuta?

1707818444838-709441120-image003.jpg

Lopulta kehomme hoito jatkuu myös synnytyksen jälkeen. Korjaava voide, joka auttaa korjaamaan mahdollisesti ilmaantuneita venytysmerkkejä, mutta myös voide, joka auttaa palauttamaan nännit imetyksen aikana, ovat välttämättömiä. Frezydermin korjaavat voiteet on suunniteltu erityisesti siten, että ne voivat – todistetusti – auttaa meitä palauttamaan nännit imetyksen jälkeen ja myös korjaamaan kehossamme olevia venytysmerkkejä. Syynä tietysti Reconstria Restructuring Body Cream ja Nipple Care Restructuring Cream Gel.

Rakentava voide Reconstria Restructuring Body Cream tulee tarjoamaan meille välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta ja hoitamaan mahdolliset venytysmerkit, kun taas korjaava voide Nipple Care Restructuring Cream-Gel vähentää ärsytystä, auttaa parantamaan mikrohaavoja ja suojaa meitä infektioilta, jotka voivat aiheuttaa tulehduksia ja utaretulehdusta.

1707818473658-150553385-image005.jpg

Jotenkin ja Frezydermin avulla voimme tuoreina äideinä tuntea itsevarmuutta ihonhoidosta meille alkavalla äitiyden ”matkalla”. Siihen asti laskemme aikaa perheemme kasvamiseen!

Tuotteet meidän vauvan kylpyyn

Vauvan uiminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita teemme päivittäin, joten meidän on oltava täysin varusteltuja tehdäksemme sen oikein – varsinkin ensimmäisellä kerralla. Kotimme ei siis voi olla ilman oikean kokoista kylpyammetta, jotta voimme laittaa vauvan makuulle tai istua siinä mukavasti.

Emme tietenkään unohda oikeaa shampoota ja suihkugeeliä vauvallemme. Ja erityisesti Baby Shampoo ja Baby Bath Frezydermin täydellisestä Baby Line -vauvanhoitotuotesarjasta. Molemmat tuotteet ovat hellävaraisia, sopivat vauvamme päivittäiseen pesuun ja kylpemiseen, koska ne kunnioittavat vauvan ihon fysiologiaa eivätkä aiheuta ärsytystä, kun taas niiden pH on yhteensopiva vauvan kyynelten kanssa eivätkä kirvele hänen silmiään.

Tarkemmin sanottuna Baby Shampoon erikoiskoostumus puhdistaa ja hoitaa vauvamme hiuksia hellävaraisesti, kun taas sen sisältämät vehnäproteiinit vahvistavat hiusten rakennetta. Samalla Baby Bath puhdistaa ärsyttämättä ja suojaa ihon kasvistoa, sillä sen sisältämät manteliesterit varmistavat ihon uudelleenvoitelun ja suojaavat ihosuojaa.

image009.jpg

Järjestetty lipasto-vaihtaja

Se on 2-in-1 huonekalu, käytännöllinen ratkaisu vauvan huoneeseemme, koska se auttaa meitä keräämään kaiken tarpeellisen hänen päivittäiseen hoitoonsa. Jos haluamme, ettei hän menetä mitään, varmistamme, että meillä on Frezydermin Baby Line -sarjan Baby Hydra Milk -vauvankorvike ja Baby Cream -vaipanvaihtovoide.

Baby Hydra Milk on kuivalle ja herkälle iholle sopiva kosteuttava emulsio, joka hoitaa ja pehmentää vauvamme ihoa sekä ehkäisee kuivumista ja kuivumista. Sen sisältämät vehnäproteiinit ja kamomillauute suojaavat ihoa ärsytykseltä.

image011.jpg

Pehmeä, suojaava ja vedenpitävä Baby Cream puolestaan ​​on liittolaisemme päivittäisessä vauvan vaipan vaihdossa. Se sisältää loppujen lopuksi turvallisen prosenttiosuuden sinkkioksidia ihon suojaamiseksi häiritsemättä ihon normaalia hengitystä, kun taas siinä on kamomillaöljyä, jolla on rauhoittava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, sekä pantenolia, joka uudistaa ja parantaa ihoa. Sen suuri etu on, että se on ohut ja voimme levittää ja poistaa sen helposti ilman kitkaa, ennen seuraavaa levitystä.

Järjestetyssä lipastopöytäämme täydennetään myös Frezyderm’s Baby Oil -hierontaöljyllä. Pehmentävä öljy on kevyesti tuoksuva ja voimme käyttää sitä joka päivä vauvamme hoitoon ja hierontaan. Itse asiassa se ei jätä jälkiä rasvaisuudesta, koska se on ohut ja imeytyy välittömästi. Sen sisältämä kamomillaöljy suojaa ja lievittää ärsytystä ja ihottumaa, ja vauvamme ihosta tulee pehmeä.

image013.png

Loading...
Neuvonantaja