Tämä tarkoittaa, että deodoranttisi kestää 24 tuntia

deodorant last

Tuoksu raikkaalle koko päivän!

Kun käytät deodoranttia, pakkauksessa lukee yleensä, että sen pitäisi kestää 24 tuntia tai jopa pidempään. Mutta ennen kuin päivä on ohi, haistat edelleen heikkoa hikeä, joka tulee kainaloistasi. Joten miten varmistat, että deodoranttisi todella kestää nämä 24 tuntia?

ainesosia

äänekäs BBC Science Focus Nämä deodorantit kestävät pidempään, koska ne sisältävät tiettyjä ainesosia, jotka lisäävät kestävyyttä. Nämä erikoisaineet varmistavat, että deodoranttisi kestää 24 tai jopa 48 tuntia. Mutta toimiiko tämä todella, jää nähtäväksi. Olet todennäköisesti jo kokenut omakohtaisesti, että deodoranttisi ei kestä kovin pitkään monissa tilanteissa. Onneksi on olemassa erityinen temppu, jonka avulla voit varmistaa, että se kestää pidempään. Ja se on todella helppoa!

Temppu

Sinun tarvitsee vain muuttaa yksi asia, eli levittää deodoranttia illalla aamun sijaan. Tämä saattaa kuulostaa hieman oudolta, koska nukkumaan mennessäsi sinun ei välttämättä tarvitse tuoksua raikkaalta. Mutta kun levität sitä aamulla, hikirauhaset ovat erittäin aktiivisia. Ja kun hikirauhaset ovat aktiivisia, ne eivät pysty imemään täysin deodoranttisi antiperspiranttia. Tämä tekee siitä vähemmän tehokasta päivän aikana. Kuitenkin, kun nukut, hikoilet vähemmän. Tämä auttaa imemään antiperspiranttia. Kaikki tämä johtaa siihen, että deodoranttisi on tehokkaampi ja kestää koko 24 tai jopa 48 tuntia!

Sinun on vain varmistettava, että deodorantti sisältää antiperspirantteja. Koska tämä temppu toimii vain, jos deodoranttisi sisältää antiperspirantteja. Mutta tätä temppua kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Loading...
Neuvonantaja