Ravitsemusterapeutti nimesi 5 parasta tuotetta miesten terveyden parantamiseen

Miesten vahvuus ja terveys eivät ole vain ulkoisia tekijöitä, se on paljon työtä ja itsehoitoa eri suuntiin – ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, lepo ja itsehoito. Miesten terveydellä on tärkeä rooli ja se vaikuttaa elämänlaatuun.

Nykyaikainen elämänrytmi, stressi, huono ravitsemus ja muut tekijät eivät välttämättä aina vaikuta suotuisasti miesten terveyteen.

Yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa Katsotaanpa 5 parasta tuotetta, jotka on sisällytettävä ruokavalioon vahvemman sukupuolen terveyden ylläpitämiseksi, koska perheen ilmapiiri ja runsaus riippuvat miehen terveydestä!

Saksanpähkinät

Yksi tärkeimmistä tuotteista miehelle. Ne sisältävät runsaasti kasvirasvoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, nimittäin rasvaliukoista E-vitamiinia, sinkkiä ja magnesiumia.

Tämä on erinomainen tuki aivotoiminnalle, sydän- ja verisuonijärjestelmälle ja verenkierrolle, ja tämä tuote lisää myös tehosta ja kestävyydestä vastaavan hormonin testosteronin tasoa.

Tumma suklaa

Se on ainutlaatuinen tuote ja sillä on myönteinen vaikutus terveyteen, auttaa endorfiinien – ilohormonien – tuotantoa, mikä puolestaan ​​parantaa yleistä hyvinvointia ja mielialaa.

Tumma suklaa sisältää monia antioksidantteja, jotka tukevat immuunijärjestelmää ja auttavat suojaamaan soluja vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Kranaatit

Nämä maukkaat ja mehukkaat hedelmät voivat tukea eturauhasen terveyttä ja vähentää syöpäriskiä.

Ne stimuloivat verenkiertoa ja ovat hyvä ennaltaehkäisevä toimenpide sydämen terveydelle alentaen veren kolesterolitasoa.

Lohi perheen kalat

Se on erinomainen proteiinin ja rasvojen lähde, mukaan lukien välttämättömät omega-3-rasvahapot, jotka ovat välttämättömiä terveelle iholle, aivoille, sydämelle ja verisuonille, ja omega-3 vähentää tulehdusta ja stimuloi immuunijärjestelmää. Ja on tärkeää, että omega-3 huolehtii lisääntymisestä ja auttaa tuottamaan terveellistä siemennestettä.

Kurpitsansiemenet

Se on sinkin lähde, joka tukee miehen lisääntymistoimintoja ja eturauhasen terveyttä. Kurpitsansiemenet edistävät solujen uusiutumista ja parantavat siittiöiden laatua, sillä ne sisältävät proteiineja ja rasvoja sekä kaikkia tarvittavia hivenaineita.

Näiden ruokien sisällyttäminen ruokavalioosi auttaa tukemaan miesten terveyttä ja parantamaan yleistä hyvinvointia.

Nämä tuotteet eivät kuitenkaan yksinään pysty tukemaan miesten terveyttä sataprosenttisesti – on tärkeää yhdistää ravitsemus terveellisiin elämäntapoihin, liikuntaan ja säännöllisiin lääkärintarkastuksiin, äläkä unohda lepoa ja hyvää unta!

Kirjoitimme aiemmin siitä, mitkä niistä parantavat ruoansulatusta.

Loading...
Neuvonantaja