Miltä Vica Blochina näyttää 4 esteettisen toimenpiteen jälkeen alle viikossa. ”Kaikki nämä menettelyt poistettiin 10 vuotta”

Vica Blochina kävi kosmetologin luona ja on ylpeä tuloksestaan ​​Instagramissa. Entinen balerina halusi näyttää nuoremmalta, ja asiantuntija teki peräti 4 kosmeettista toimenpidettä muutaman päivän sisällä. Miltä Vica näyttää nyt ja kuinka paljon hänen tekemänsä interventiot maksavat.

Vica Blochina, 10 vuotta nuorempi vain viikossa

Mitä tulee fyysiseen ulkonäköön, Vica Blochina ei karkaa esteettisiä interventioita. 48-vuotiaana blondi haluaa näyttää paremmalta ja paremmalta, joten hän käy kosmetologilla aina, kun kokee tarvetta parantaa jotain. Kun viime kesänä tehtiin vatsan pienennysleikkaus painonpudottamiseksi, Vican oli aika huolehtia myös kasvoistaan.

Lue myös: Vica Blochina, rohkeampi kuin koskaan. Hän esiintyi vain pyyhkeessä, asennot aiheuttavat tuhoa KUVA

Entinen tanssija ylitti esteetiikan kynnyksen saadakseen useita interventioita pyyhkimään hänen kasvoiltaan useita vuosia. Vicalle annettiin botox- ja hyaluronihappoinjektio ryppyjen täyttämiseksi ja ikääntymisen merkkejä häivyttämiseksi. Tähti kuvasi itsensä kosmetologin toimistossa ja sanoi sosiaalisessa mediassa:

”Tulin tekemään pienen korjauksen. Mulla tulee mustelmia hyvin nopeasti, mutta pidän siitä, että tämä toimenpide näkyy heti. Se ei satu ollenkaan. Leuka pitenee mukavasti ja kasvot ovat selkeämmät ja hoikemmat. (…) Tehokkaasti, 5 minuutissa saat superkauniin kasvojenkohotuksen.”

Vica esteettisten toimenpiteiden aikana

Kuinka paljon Vican interventiot maksavat

Starin käyttämät 4 toimenpidettä maksoivat yhteensä 2500 euroa. Vica meni saman kosmetologin luo, joka äskettäin leikkasi Bianca Drăgușanun, korjaamaan hänen kasvonsa. He tapasivat jopa lääkärin vastaanotolla ja vaihtoivat muutaman puheen. Asiantuntija sanoi, että Vican tekemät toimenpiteet pyyhkäisivät hänen kasvoiltaan 10 vuotta.

Lue myös: Vica Blochina raivosi: ”Siksi miehet katsovat näitä nuoria naisia”. Kuka järkytti Victor Pițurcăn ex-emännän

”Vica hyötyi koko kasvopaketista, joka maksaa 2500 euroa. Tämä paketti sisälsi: botox häivyttää ilmeen juonteita ja hyaluronihappoa lisäämään poskipäitä, huulia ja alaleuan muotoja. Kaikki nämä toimenpiteet pyyhkäisivät 10 vuotta Vican kasvoilta, ja päätimme yhdessä noudattaa tätä minimaalisesti invasiivisten interventioiden suunnitelmaa ilman, että vielä tarvitsisi turvautua skalpelliin johonkin kirurgiseen.

Koko toimenpide kestää noin tunnin ja se tehdään paikallispuudutuksessa ilman kipua tai epämukavuutta potilaallemme. Lopputulos säilyy noin 9-12 kuukautta ja on paras vaihtoehto ennen kirurgista nostoa”, sanoi Vican toimenpiteistä huolehtinut kosmetologi Auday Al-Ahmad.

Loading...
Neuvonantaja