Kaia Gerber aiheutti huolta fanien keskuudessa

Cindy Crawfordin tytär ilmestyi verisillä kasvoilla

Kuva: Getty Images

Kaia Gerber aiheutti huolta fanien keskuudessa, kun hän jakoi häiritsevän kuvan itsestään verisinä kasvoina. Kuva on otettu hänen äskettäisen muotikihlauksensa aikana St. Moritzin lomakohteessa Sveitsissä. 22-vuotiaan mallin fanit kehottivat häntä välittömästi hakeutumaan lääkärin hoitoon.

Kauniista matkasta lumihuippuisille vuorille korumerkki Omegan kanssa nauttiva Kaya näyttää kuvissa sensaatiomaiselta, mutta ennen kuin asiat kääntyvät huonompaan suuntaan. Supermalli Cindy Crawfordin tytär jakoi kuvan itsestään ilman meikkiä, jossa hänen nenänsä vertaa ja yrittää puhdistaa sitä liinalla.

Kauneus ei maininnut Instagram-tilillään mitään kyseessä olevasta verenvuodosta, vain kirjoitti kuviensa viereen: ”Kaunis St. Moritz perheeni kanssa @omega”.

Silti kuva järkytti Kaian faneja, jotka rohkaisivat häntä hakeutumaan lääkärin hoitoon. Amerikkalainen näyttelijä ja ohjaaja Natasha Lyonne osoitti rakkautensa tähtiä kohtaan, kun hän kirjoitti: ”Olen huolissani verisestä nenästä. Johtuuko se korkeudesta?

Vastauksena Kaya lisäsi, että hän oli tehnyt tutkimuksensa ja sanoi: ”Luulen, että se oli järjestelmän ylikuormitus, joka johtui siitä, että näin Alpit ensimmäistä kertaa. Mutta silti laboratorio sanoo.

Toinen fani kysyi Gerberiltä: ”vuotaako verta kaiken näkemäsi kauneudesta vai oletko törmännyt niskaasi?

Tosiasia on kuitenkin, että Kaia näyttää sensaatiomaisen hyvältä kaikissa muissa kuvissa, mukaan lukien upea tummanruskea turvonnut takki ja mustat nahkakäsineet, jotka esittelevät hänen ”mafiavaimon” estetiikkaa. Gerber peitti kasvonsa mustalla hupulla, joka oli vedetty hänen tummien hiustensa päälle, kun hän käytti paria suuria mustia aurinkolaseja. Hän viimeisteli ilmeensä hienostuneella kullalla Omega-kellolla.

Cindyn ja hänen miehensä Randy Gerberin tytär jatkoi kehumista Omega-kellollaan yllään tyylikkäässä mustassa sotilastyylisessä mekossa, jota koristavat kultaiset napit.

Kaya näytti upealta myös kolmannessa mustavalkokuvassa, jossa hänen hiuksensa vedetään taaksepäin mustalla nauhalla.

Kaian uusin sosiaalisen median viesti tulee sen jälkeen, kun hän näyttelee 40 muun ikonisen legendaarisen naisen rinnalla brittiläisen Voguen maaliskuun numeron eeppisessä viimeisessä kannessa, jonka on luonut Edward Enninful.

Edward, 51, on lehden ensimmäinen miespuolinen ja ensimmäinen musta toimittaja. Hän ilmoitti kesäkuussa jättävänsä tehtävänsä ottaakseen uuden maailmanlaajuisen roolin kustantaja Conde Nastilla.

Ja varmistaakseen, että hänen viimeinen kansikuvansa jäi mieleen, hän kokosi naiset kuten Victoria Beckham, Gigi Hadid, Salma Hayek, Oprah ja Miley Cyrus yhteen huoneeseen poseeraamaan jäähyväiskuvaa varten.

Monet sosiaalisessa mediassa reagoivat kuitenkin yllättyneenä nähdessään tuntemattomia kasvoja kannessa ”legendat”-tunnisteen alla. Useat kyseenalaistivat, kuinka Naomi Campbellin ja Serena Williamsin kaltaiset tähdet voidaan niputtaa samaan kategoriaan Lila Mossin ja Kaia Gerberin kanssa.

Sekä Lila että Kaia ovat kuuluisien supermallien tyttäriä, ja heidän äitinsä ovat Kate Moss ja Cindy Crawford (he esiintyvät myös kannessa). Tosiasia on kuitenkin, että he ovat niin sanottuja ”ei-vauvoja” (lapset, joita heidän kuuluisat vanhempansa tukevat urallaan) ja heillä on edessään pitkä ura, jotta he voivat sijoittua muiden kyseisessä kannessa olevien naisten joukkoon. .

Lisää uutisia muotimaailmasta ja tähdistä seuraamalla Tialoto Instagramissa ja tykkää sivustamme Facebook

Loading...
Neuvonantaja