Sitruunankuoren käyttäminen kotona: 3 hyödyllistä tapaa

Sitruuna on terveellinen hedelmä, joka tulisi silti sisällyttää ruokavalioon silloin tällöin. Samaan aikaan monet käyttävät aktiivisesti tällaisia ​​hedelmiä erilaisten ruokien valmistukseen.

Ainesosa paljastaa muiden komponenttien maun tehden niistä mielenkiintoisempia ja tuoksusta miellyttävämmän.

Mutta kuorta käytetään myös aktiivisesti.

Kokeneet kotiäidit tietävät, että kuorta voidaan käyttää paitsi ruoanlaitossa myös jokapäiväisessä elämässä.

Kuinka käyttää sitruunan kuorta kotona

Pintojen pesuun ja puhdistukseen

Jos sekoitat kuoren etikkaan, voit pestä minkä tahansa pinnan erilaisilta epäpuhtauksilta. Lisäksi tämä tuote poistaa täydellisesti epämiellyttävät hajut.

Kaada tätä varten hieman sitruunamehua, hedelmälihaa ja kuori etikalla. Tuote on jätettävä jääkaapissa 10 päivää. Sen jälkeen liuos on laimennettava vedellä suhteessa 1:1, ja sitten voit aloittaa puhdistuksen turvallisesti.

Desinfiointiin

Tämän sitrushedelmän kuorella on antibakteerisia ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää erilaisten pintojen käsittelyyn. Kokeneet kotiäidit suosittelevat pyyhkimään leikkuulaudat kuorella ja sitruunamehulla.

Epämiellyttävien hajujen poistamiseen

Jos keittiössä on ruoanlaiton jälkeen tietty aromi, sinun tarvitsee vain paistaa sitruunankuorta vain muutaman minuutin ajan – hajuista ei jää jälkeäkään. Voit laittaa kaappiin myös tuoretta kanelia ja neilikan kuoria poistamaan ummetusta.

Aiemmin opimme käyttämään banaaninkuorta jokapäiväisessä elämässä.

Loading...
Neuvonantaja