Näillä 5 temppulla voit säästää rahaa päivittäistavaroissasi

save money groceries

Supermarketin johtajan mukaan tämä voi säästää rahaa

Ruoka on tullut kalliiksi! Varsinkin kun haluat ostaa tuoreita tuotteita, voi olla vaikeaa pitää kiinni budjetistasi. Mutta ilmeisesti on joitain temppuja, joilla voit säästää rahaa ostoksilla.

1. Suunnittele etukäteen

Ensimmäinen askel on valmistella ostoksesi. Jos menet kauppaan nälkäisenä ja ilman suunnitelmaa, saatat napata mitä tahansa kaipaat. Ja voit maksaa siitä kalliisti! Bozemanin Whole Foods Marketin myymäläpäällikkö Kate Hensley Luna oli samaa mieltä No + hyvä: “Suunnittele ostoksesi etukäteen ja yritä suunnitella ostoksesi aterioiden ympärille. Voit tarkastella viikoittaisia ​​tarjouksia ja alennuksia verkkosivuillamme tai tilata viikoittaisen uutiskirjeemme.” Ja myymälän henkilökunta voi myös auttaa sinua. Luna selittää: ”Kala- ja lihamyyjämme tarjoavat monia hyödyllisiä sisäisiä palveluita. Kalakauppiaat voivat luusta, lihaa ja fileoida kalat; Teurastajat leikkaavat ne tilauksesta. Tunnen asiakkaita, joiden kananrinta leikataan kuutioiksi, jotta pakattujen kanankimpaleiden hankinnan valmistelu ja lisäkustannukset säästyy.” Nämä työntekijät tietävät myös tarkalleen, mitä tuotteita on myynnissä ja mitä niillä tehdään . Suunnittele siis ateriasi, tee ostoslista ja pyydä henkilökunnalta apua.

2. Osta vain mitä tarvitset

Jotkut tuotteet voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Luna sanoo: ”Tuotteen riisuminen siihen, mitä tarvitset, voi säästää paljon rahaa. Riippumatta siitä, ettet löydä tarpeeksi pientä juustopalaa juustotiskiltä tai tarvitset vain puolikkaan kaalipään kokonaisen sijaan, voit pyytää hedelmä- ja vihanneskaupan henkilökuntaa leikkaamaan juuri tarvitsemasi, mikä voi myös säästät muutaman dollarin.”

3. Harkitse jäsenyyksiä ja tarjouksia

Joissakin kaupoissa on jäsenohjelmia, jotka voivat myös säästää rahaa. Skannaat jäsenkorttisi kassalla ja saat alennuksen, jos tietyistä tuotteista on jäsentarjous. ”Jos esimerkiksi teet ostoksia Whole Foodsissa Prime-jäsenenä, voit skannata jäsenyytesi kassalla. Jokaisesta myymälöissämme myynnissä olevasta tuotteesta Prime-jäsenet saavat 10 prosentin lisäalennuksen vähittäismyyntihinnasta. Etsi keltaisia ​​kylttejä kaikkialla myymälässä nähdäksesi, mitä on myynnissä. Siellä näet sekä vähittäishinnan että Prime-jäsenhinnan”, Luna kertoi No + hyvä.

4. Tee ostoksia kausiluonteisesti

Sesonkiaikaisten hedelmien tai vihannesten ostaminen voi säästää paljon rahaa. ”Henkilökohtaisesti ostan mieluummin hedelmiä ja vihanneksia, jotka ovat parhaillaan kauden aikana, ei vain siksi, että ne maistuvat erityisen hyvältä kauden huipulla, vaan myös siksi, että ne ovat yleensä halvimpia ja ovat useammin myynnissä silloin, kun ne ovat alennuksessa rikkaimpia. ”Luna selittää.

5. Osta yksityinen merkki

Paras vinkki on ostaa liikkeen oma tuotemerkki sieltä, missä teet ostoksia. Nämä tuotteet ovat yleensä halvempia kuin merkkituotteet. ”Ostamalla omaa merkkiä… saat käyttöösi tuhansia tuotemerkin tuotteita erinomaisella laadulla… Parasta on, että kaikki nämä tuotteet täyttävät laatustandardimme, joita kaikkien tuotteidemme on täytettävä.” Ja se tarkoittaa, että saat erinomainen laatu hanki halvemmalla!

Loading...
Neuvonantaja