Mistä tiedät, että olet sinkku, koska valitsit sen tai koska pelkäät rakastua? Viisi rakentavaa merkkiä

Kun olet sinkku ja onnellinen, et ole kiinnostunut löytämään elämäsi rakkautta. Suunnitelmissasi ei ole muodostaa uutta paria jonkun kanssa. Tärkeintä on, että valintasi on sinun eduksesi, ei rajoittavan uskon tai sen takia, ettet halua loukkaantua uudelleen.

Sinkku ja onnellinen KUVA Pexels

Sinkkuna olemisessa ei ole mitään väärää, jos olet tietoisesti valinnut sen. Se voi olla elämäntapa, joka tuo sinulle vapautta ja hyvin vähän sotkuja. Mutta halu muodostaa kumppanuus ja lisääntyä on olennainen osa ihmisyyttä, se on osa lajin selviytymistä. Ja ihmiset ovat sosiaalisia olentoja ja viihtyvät yhteisöissä.

Mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy seurustella jonkun kanssa loppuelämäsi ajan. Voit olla sinkku ja tyytyväinen elämääsi, jos valitsit sen oikeista syistä.

Mutta monet selibaatin valitsevat ihmiset valehtelevat itselleen syistään. Monet pelkäävät vain uutta pettymystä tai eivät yksinkertaisesti tapaa oikeaa henkilöä ja haluavat sitten kertoa itselleen, että heidän valintansa on olla sinkku.

Tässä on viisi merkkiä siitä, että henkilö on valinnut selibaatin terveellisistä syistä ja on onnellinen sillä tavalla.

1. He eivät pelkää loukkaantumistaan

Ne, jotka ovat omasta tahdostaan ​​sinkkuja, eivät pelkää loukkaantumistaan, heillä on vain muita tavoitteita elämässä. Treffeille meneminen tai jopa seksi on heille häiriötekijä. He voivat olla aseksuaalisia eivätkä hormonien ohjaamia.

Henkilökohtaiset suhteet eivät ole heille etusijalla. He arvostavat yksin aikaansa ja ovat innoissaan voidessaan tehdä mitä haluavat ilman, että heidän tarvitsee vastata tai mukautua toiselle.

2. Heillä on hengellinen kutsumus

Kaikki viisaat sanovat: ”Tunne itsesi”. Nämä ihmiset voivat syventyä henkiseen harjoitukseen. Kaikki eivät ota selibaatin lupausta, mutta monet pysyvät selibaatissa useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Näille ihmisille halu luoda yhteys Jumalaan, Lähteeseen, universumiin tai mihin tahansa korkeampaan voimaan syrjäyttää romanttisten suhteiden tarpeen. He täyttyvät erilaisesta kutsumuksesta kuin useimmat ihmiset, ja heidän suhteensa itseensä menee romanttisten sotkujen edelle.

3. He eivät välitä yksin olemisesta

Sinkkuna olemisen valinta tarkoittaa, ettei ole salaista halua rakastua mielettömästi johonkin jonakin päivänä. Nämä ihmiset eivät nuole haavojaan ja toivovat, että joku ilmaantuu yllättäen muuttamaan heidän elämänsä (kuten elokuvassa). He ovat tyytyväisiä elämäänsä sellaisena kuin se on.

He eivät vain välitä, löytävätkö he elämänsä rakkauden, koska se ei ole edes heidän painopisteensä, saati prioriteetti. He eivät ole huolissaan jäävänsä yksin, koska he päättävät olla yksin tarkoituksella.

4. He ottivat vastuun päätöksestään

Ihmiset, jotka tietoisesti valitsevat yksinäisyyden, eivät syytä toista tähän vaikeaan tilanteeseen. He tietävät syynsä ja omistavat ne.

He eivät halua syyttää ketään tai mitään, he ovat yksinkertaisesti päättäneet, että sinkkuna oleminen on juuri sitä, mitä he haluavat elämänsä olevan. He eivät tyydy yksinäisyyteen – he nauttivat siitä.

5. He eivät aseta odotuksia aiempien kokemusten perusteella

Nämä ihmiset haluavat olla sinkkuja, koska he haluavat sen elämäntavan, eivät pettymyksen tai sydänsurun vuoksi. He eivät anna menneisyyden sanella, kuinka he päättävät elää nykyisyydessä tai mikä saattaa olla heille mahdollista tulevaisuudessa. He eivät ole loukkaantuneita tai järkyttyneitä siitä, ettei heidän rakkauselämänsä mennyt toisin.

Loading...
Neuvonantaja