Lomasta jääneet Panettone ja pandoro, onko terveellistä syödä niitä aamiaiseksi?

Panettone ja pandoro ovat tyypillisiä joulun jälkiruokia, joita syödään ja jotka toimivat myös aamiaisena. Mutta varo, ettet liioittele sitä

Jouluna jos pääajatuksena on antaa lahjoja ystäville ja sukulaisille emme piilota sitä tosiasiaa, että kun meidät kutsutaan vieraiksi lounaalle tai illalliselle, on aina hyvä vaikutelma tuoda kori pandorilla tai panettoneella ja samppanjaa.

Ne ovat myydyimpiä ja kulutetuimpia tuotteita vajaassa 20 päivässä, maailmassa on monia herkullisia tuotemerkkejä. Jotkut pitävät pandorosta pinnalla olevalle sokerille ja kuka syö enemmän panettoneasisältäville manteleille ja rypäleille, jotka antavat erityisen maun.

Ne ovat myös hyödyllisiä, koska ne toimivat ravinnona kuluttaa aamiaiseksi: ne tarjoavat energiaa ja proteiineja. Mutta älkäämme liioitteleko.

Aamiainen pandorin ja panettonen kera

Joulupäivinä sattuu usein näkemään huonekalumme tai täydelliset vaatekaapit Pandorosta tai Panettonesta ja valinta kulkee kahdella eri tavalla: joko pidämme ne tai annamme ne muille.

Tällaisia ​​tuotteita on monia myös tärkeä taloudellinen etu: säästämme rahaa, kun emme osta croissanteja, croissanteja tai välipaloja hyödyntää panettonea ja pandoroa joita meillä on kotona.

Kuinka syödä mukava aamiainen pandorolla tai panettonella? arvioiden mukaan 100 grammaa panettonea vastaavat 320 kalorin kauneutta, kun taas 100 grammaa pandoroa ilman sokeria se on 350 kaloria.

Aamiainen kanssa appelsiinimehua tai a lasi maitoa se on enemmän kuin hyvä.

On tärkeää olla liioittelematta sitä

Joulun ja uudenvuoden jälkeen yksi tärkeimmistä tavoitteista on se polttaa rasvaa ja kaloreita hyvien aterioiden jälkeen ystävien kanssa. Urheilun jatkamisen tai aloittamisen lisäksi on siis myös tärkeää rajoittaa tuotteita tai elintarvikkeita, jotka vastustaa fyysisiä ponnisteluja.

Vähennä lihasten kasvua tai painonpudotusta rajoittavien rasvojen, sokereiden ja proteiinien saantia. Ravitsemusterapeuttien ja ravitsemusterapeuttien mukaanaamiaiset pandoro- tai panettone-palalla ovat myös hyviä, tärkeitä kuluttaa jogurttia joka voi tasapainottaa glykeemisen saannin.

Lisäksi emme sovi yhteen yhdessä pandoro- ja panettone-viipaleiden kanssa voiteet, kuten hunaja, kuivatut hedelmät tai suklaa, koska verensokeritason nousun riski olisi todella suuri.

On tärkeää hillitä itsesi ylittämättä rajoja, koska nämä makeiset csinulla on korkea energiansaanti. Paremmin käytä sitä välipalana lounaan jälkeen. Molemmissa on runsaasti kuitua, joten meidän tulisi myös vähentää pastan tai leivän kulutusta.

Loading...
Neuvonantaja