Esine, jota ei koskaan pitäisi laittaa sängyn eteen. Houkuttelee huonoa onnea Feng Shuin mukaan

Joskus meillä on tapana ladata tilaa kaikenlaisilla esineillä, enemmän tai vähemmän hyödyllisillä, mutta jotka eivät lupaa hyvää meille. Feng Shui -asiantuntijat väittävät, että ne ovat esineitä, joilla ei ole paikkaa makuuhuoneessa, jossa lepäämme. He suosittelevat, että tiettyä esinettä ei aseteta sängyn eteen, koska se houkuttelee huonoa onnea. Lisäksi se voi vaikuttaa unen laatuun. Tässä on mitä sinun tulee tietää välttääksesi tämän tilanteen!

Mihin Feng Shui perustuu?

Feng Shui on ikivanha tieteenala, jonka tavoitteena on ohjata ja organisoida elintilaamme. Sen ytimessä on tarkoitus, että energia virtaa ja tuo yltäkylläisyyttä, rahaa, rakkautta ja vaurautta koteihinsa.

Feng Shuin sääntöjen mukaan tilamme ja sen sisustus tai järjestys kertovat siitä, mitä sisällämme on.

Lue myös 5 esinettä, jotka sinun pitäisi heittää pois kotoa vuoden loppuun mennessä. Näin pääset eroon kaikesta huonosta tuurista vuonna 2024

Mitä ei kannata laittaa sängyn eteen

Asiantuntijat sanovat, että on erittäin tärkeää tietää arkipäivän esineiden oikea sijainti talossa, jotta ne muuttuvat amuletteiksi eikä energiaesteiksi. Yksi esineistä, joille ei ole paikkaa makuuhuoneessa, on peili. Vaikka monissa makuuhuoneissa on tämä esine, asiantuntijat väittävät, että tämä ei suinkaan ole ihanteellinen paikka talossa sen sijoittamiseen.

Miksei ole hyvä laittaa peiliä sängyn eteen? Feng Shuin mukaan peilillä on kyky heijastaa energiaa, tehostaa sitä, oli se sitten positiivista tai negatiivista energiaa tai jopa houkutella huonoa onnea.

Lue myös esineitä, joita sinun ei pitäisi koskaan pitää kotonasi. Ne houkuttelevat kaikkea huonoa onnea ja ajavat onnen rahalle

Miten se voi vaikuttaa lepoon

Lisäksi asiantuntijat varoittavat, että tämä energiavirta vaikuttaa hyvin todennäköisesti unesi laatuun.

Sen lisäksi, että se tuottaa intensiivistä energiavirtaa, jolla voi olla epämiellyttäviä vaikutuksia lepoon, peilin käyttäminen sängyn edessä saa tilan näyttämään pienemmältä, sano panoramaweb.com.mx.

Asiantuntijoiden mukaan on todennäköistä, että heijastamatta pedaamatonta sänkyä huoneestasi tulee tila, joka ei ole suotuisa rentoutumiselle. Epäjärjestyksen kuva moninkertaistuu, ja tämä on Feng Shuin periaatteiden vastakohta.

Jos todella haluat peilin makuuhuoneeseesi, sinun on varmistettava, että se sijaitsee kaukana sängystäsi, jotta kuvasi ei heijastu lepääessäsi.

Voit sijoittaa peilin tai pukeutumispöydän erilliseen paikkaan, pois sängystä, jossa nukut, mahdollisten epämiellyttävien vaikutusten poistamiseksi.

Loading...
Neuvonantaja