Päivän horoskooppi maaliskuun 4

Oinas

Tänään sinulla on valinnanvaraa: oletko ystävällinen tai röyhkeä. Mitä tahansa valitsetkin, huomiosi keskittyy todennäköisesti asioihin, jotka vaikuttavat pitkäaikaiseen tunneturvaasi.

Sonni

Mieliallasi muuttuu parempaan suuntaan. Tulet itsevarmemmaksi, vaikkakin hieman tunteelliseksi. Sinun pitäisi uskoa itseesi tarpeeksi näyttääksesi todelliset tunteesi sen sijaan, että piilottaisit niitä. Älä välitä mitä muut ajattelevat!

Kaksoset

Ehkä sinulle on uskottu salaisuus, ja saatat jopa harkita treffien peruuttamista. Nyt näyttää varmalta, että olet uudella kurssilla kaikissa suhteissa, niin arkisuhteissa kuin intiimeissäkin.

Syöpä

Jos matkustat tänään, sinun tulee valmistautua seikkailuun ja myös siihen, että päädyt jonnekin täysin eri paikkaan kuin aioit.

Leijona

Tänään voit olla vapaampi olla hieman itsekkäämpi kuin tavallisesti. Olet antanut tarpeeksi muille ihmisille, ja nyt on aika huolehtia taas itsestäsi. Varo kasvavia taloudellisia kuluja ja ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin.

Neitsyt

Voit olla niin innostunut kuin haluat, mutta älä koskaan odota muiden olevan kanssasi samaa mieltä. Ehkä sinun pitäisi yrittää kunnioittaa kumppanisi mielipidettä hieman enemmän.

Vaaka

Jos olet tänään töissä tai muuten kiirehtinyt rutiinitehtäviin, erityisesti hyväntekeväisyyteen, et ehkä tiedä milloin lopettaa. Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on väsyttää itsesi.

Skorpioni

Kaikki tärkeimmät planeetta-aspektit on kohdistettu kaaviosi sosiaalisiin alueisiin. Tapaat uusia ihmisiä ja nautit olostasi enemmän kuin koskaan ennen. Älä anna rutiininomaisten velvollisuuksien hidastaa sinua.

Jousimies

Kumppanuus- ja liikesuhteissa näyttää olevan eturistiriita. Yksityiselämä voi olla tärkeämpää kuin työelämä.

Kauris

Kaikki aurinkokartassasi ennustaa jännittäviä tapahtumia. Tämä liittyy osittain haluun matkustaa ja tavata uusia ihmisiä, mutta myös tunteeseen, että elämän pitäisi olla mukavampaa.

Vesimies

Tänään kaikki viittaa siihen, että olet kiinnostunut rahasta, joko todellisuudessa tai unelmissasi, se on sinusta kiinni.

Kalastaa

Tämä on päivä tehdä, sanoa ja tuntea mitä haluat, riippumatta sosiaalisista paineista tai kumppanisi ennakkoluuloista.

Seuraa meitä sivuillamme Facebook ja Instagram sivu i Viserrys tili.

Loading...
Neuvonantaja