Kuinka tehdä kodistasi mukava ja turvallinen kissallesi: 4 tärkeää sääntöä

Jos haluat, että lemmikkisi tottuu nopeasti uuteen kotiinsa ja tuntee olonsa mukavaksi, sinun tulee muistaa muutama yksinkertainen sääntö.

Aluksi omistajan on parempi poistaa herkät esineet ja kasvit avoimista pinnoista, jotka voivat olla myrkyllisiä eläimelle.

Älä jätä talon ympärille latureita ja muita johtoja, joita eläin voi vahingoittaa.

Kissanomistajat luovat kuitenkin usein itse väärän ympäristön.

Seuraavaksi sinun on luotava tilaa peleille

Kissa

Kissat hyppäävät vaatekaappien päälle, repivät verhoja ja yrittävät tuhota omaisuutta muilla tavoilla, jos niillä on liian tylsää. Siksi on tärkeää, että heidän päivittäisiin rutiineihinsa jää aikaa aktiiviselle pelaamiselle, mikä myös auttaa ylläpitämään fyysistä kuntoa.

Voit valita lemmikillesi riippumatot, kissamajat ja muut vaihtoehdot, jotta hänellä on enemmän tilaa harjoitteluun, leikkimiseen ja rentoutumiseen.

Lisäksi sinun on järjestettävä paikka lokerolle. On tärkeää, että se on hiljainen ja rauhallinen.

Samalla lokeron tulee olla mukava.

Kissat ovat nirsoja näissä asioissa. Jos he eivät pidä wc:n koosta tai siisteydestä, he voivat rentoutua matoilla, huonekaluilla ja muilla omistajan lempitavaroilla.

Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota ruuan ja veden kulhojen valintaan. Niiden tulee myös olla leveitä ja mukavia. Niitä ei saa sijoittaa läpikulkualueelle, jossa eläin ei voi syödä tai juoda turvallisesti.

Kerroimme aiemmin, miksi kissat rakastavat istua laatikoissa.

Loading...
Neuvonantaja