Rytmisen voimistelun olympiavoittaja Simona Dyankova vierailee Bulgaria ON AIRin ”Zlatnissa”

Voit katsoa kultaisen tytön haastattelun aamublokissa ”Bulgaria Morning” 9. helmikuuta

Suosittu sarake ”Golden” ilmassa ”Bulgaria aamu” päällä Bulgaria ON AIR tapaa meidät edelleen parhaiden urheilijoiden kanssa, joiden saavutuksista olemme ylpeitä. Tällä viikolla, 9. helmikuuta, klo 07:00 Maria Konstantinovan kolumnissa vieraana Simona Dyankova – Rytmisen voimistelun olympiavoittaja Tokion kisoista.

Simona Dyankova aloitti voimistelun varhaisesta iästä lähtien, as näyttää nopeasti potentiaalinsa tässä urheilussa ja osoittaa, että hän ansaitsee paikkansa siinä. Hänen polkunsa urheilussa ei kuitenkaan ole helppo, hänellä on useita epäonnistuneita yrityksiä päästä mukaan maajoukkueen valintaan, mutta tästä huolimatta hän ei luovu tavoitteistaan. Simonasta tuli Rio de Janeiron olympialaisissa vuonna 2016 pronssia voittanut yhtyeen varajäsen, ja pian sen jälkeen. ottaa paikkansa joukkueessa, jonka kapteeniksi hänestä tulee.

Dyankova voitti yhtyeen kanssa hopeamitalin vuoden 2017 MM-kisoissa. Pesarossa ja voitti kaksi pronssia maailmanmestaruuskilpailuista Sofiassa 2018 ja Bakussa 2019. Hän on myös kultamitalisti viidellä pallolla Sofian maailmanmestaruuskilpailuista vuonna 2018.

Loistava saavutus maajoukkueemme on tulossa Tokioon vuonna 2021, missä Simona Djankova, Madeleine Radukanova, Laura Traats, Stephanie Kiryakova ja Erika Zafirova voittaa odotetuin kultapalkinto ja ensimmäinen olympiavoitto Bulgarialle rytmisessä voimistelussa.

Miksi hän ei ollut voimistelun toiveiden joukossa, mitkä olivat hänen vahvimmat ja vaikeimmat hetkensä, ketä hän haluaa kiittää ihmisestä ja urheilijasta, joka hän on tänään ja miksi hän ei silti halua valmentajaksi – katsojat selvittävät vastaukset kaikkeen tähän ensimmäiseen persoonaan tänä perjantaina 9. helmikuuta klo 07.00 alkaenrubriikissa ”Kultaiset” aamukorttelilla ”Bulgaria aamulla” kirjoittaja Bulgaria ON AIR.

Loading...
Neuvonantaja