Katkarapuja valkokastikkeessa. Olen valmis 30 minuutissa!

Nämä valkosipuli- ja parmesankatkaravut valmistuvat nopeasti, kun sinulla ei ole paljon aikaa viettää aikaa keittiössä.

Voit yleensä välttää katkarapuja, mutta tässä reseptissä on kaikki tiedot, jotka vakuuttavat sinut sisällyttämään ne ruokavalioosi. Se on kermainen, yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji. Muuta muutama ainesosa ikimuistoiseksi illalliseksi suhteellisen lyhyessä ajassa.

Oletko hämmentynyt siitä, kokeillaanko katkarapureseptiä vai ei? Ota selvää, että ne ovat vähän kaloreita ja ovat erinomainen proteiinin lähde. Ne tuovat sinulle ylimääräistä seleeniä, joka on välttämätöntä sydämen terveydelle ja vastustuskyvylle, mutta myös kilpirauhasen terveydelle tärkeää jodia, B12-vitamiinia, sinkkiä, kuparia, Omega-3:a ja antioksidanttia, astaksantiinia.

Ainekset kolmeen annokseen

500 g kuorittuja katkarapuja

200 ml ruoanlaittokermaa

150 g fierte penne pastaa

150 ml kirkasta kanalientä

100 g parmesaanijuustoa

2 valkosipulinkynttä

30 g unt

korkea

piippuja

Katso myös: Nopea resepti, vain kuusi ainesosaa. Quesadilla kanaa

Valmistusmenetelmä

Sulata voi kattilassa ja kuullota katkarapuja, kunnes ne ovat vaaleanpunaisia. Mausta ne suolalla ja pippurilla maun mukaan, lisää murskatut valkosipulinkynnet, pidä tulessa vielä minuutti ja laita sivuun.

Poista katkaravut ja laita kanakeittoon, anna kiehua, kunnes se puolittuu, lisää sitten kerma ja pasta ja jätä tulelle, kunnes kastike alkaa paksuuntua.

Saatat myös olla kiinnostunut: Vinkki nopeaan ateriaan: lihapullia kermakastikkeella

Lisää katkaravut, parmesanjuusto ja homogenisoi ja laita sitten kattila uuniin 190 °C:seen, kunnes se on pinnalta hieman ruskea.

KUVA: Shutterstock

Loading...
Neuvonantaja