Hyödynnä kotisi valoa, näillä temppuilla näet laskusi pienenevän merkittävästi

Luonnonvalo on tulevaisuuden ratkaisu moderneihin koteihin, jopa maisemavaikutelma on aivan poikkeuksellinen!

hyödyntää luonnonvaloa kotona (Orizzontenergia.it)

Olemme äskettäin nähneet jälleen yhden kellon muutoksen, kun italialaisten osoittimet siirtyivät tunnin taaksepäin aurinkoaikaan. Vaikka tämä toimenpide peruutettiin, se on lyhentänyt päiviä hieman tarve hyödyntää käytettävissä olevat valotunnit on vielä suurempi. Tässä yhteydessä se, miten tutkimme tilojemme valaistusta, voi vaikuttaa valtavasti, mikä näkyy myös laskuissamme.

Moderni arkkitehtuuri pystyy tarjoamaan todella edullisia ratkaisuja luonnonvalon hyödyntämiseen ja kestävän kehityksen periaatteiden edistämiseen, joihin me kaikki pyrimme, paljastaa salaisuuksia, joita kaikki voivat soveltaa ja jotka voivat silti vaikuttaaoli Laura Sari, studion sisustussuunnittelu Riviera, tarjoaa yksinkertaisia ​​ratkaisuja, jotka voivat muuttaa ympäristöämme.

Sisätilojen valaisemisesta tulee todellista taidetta, hyödynnä luonnonvaloa, etkä usko tuloksia

Hyödynnä kotisi valo
kuinka sisustat kotisi valoa hyödyntäen (Orizzontenergia.it)

Aikakaudella, jolloin jokainen Joka päivä kuulemme ympäristön kestävyydestä, tämän sanan tekemisestä omaksemme jokapäiväisessä elämässä tulee melkein velvollisuus, mutta se pystyy tekemään tästä valinnasta tyydyttävämmän kuin koskaan. Itse asiassa nykyarkkitehtuurista luonnonvalon tärkeydestä asunnossa sitä tutkitaan tietyllä tavalla, jota jokainen meistä voi suosia muutamalla yksinkertaisella temppulla.

Yksi ensimmäisistä analysoitavista elementeistä on ikkunojemme järjestely ja luoda huonekaluja, jotka on suunniteltu erityisesti maksimoimaan kotiin tuleva valo. Tässä yhteydessä väreillä on keskeinen rooli, ja vaaleiden sävyjen käytöllä voi olla suuri vaikutus tehostukseen sisustuselementit luovat mielenkiintoisen kontrastin ja samalla valaisevat huoneita.

Myös verhojen valinta on olennaista, verhot eivät itse asiassa ole vähäpätöinen elementti, joka pystyy säätelemään perusteellisesti taloon tulevaa luonnonvaloa. Verhoilla leikkiminen voi olla hyödyllistä yksityisyyden ja kirkkauden varmistamisessaehkä valitset kaksinkertaisen verhon, joka voi tehdä ympäristöstä tumman tai kirkkaan tarpeidesi mukaan.

Keinotekoisia valonlähteitä on myös tutkittava huolellisesti, joissakin tapauksissa nämä lähteet ovat välttämättömiä, kun taas toisissa eivät. Ympäristömme kirkkaudesta riippuen meidän on siksi valittava oikean voimakkuuden valo jotta emme vaarantaisi ylittää ja siten kuluttaa summia, jotka olisimme voineet säästää.

Luonnonvalo vaihtelee talon huoneiden mukaan

Hyödynnä kotisi valo
luonnonvaloa kotiin (Orizzontenergia.it)

Meidän on siis aina pidettävä mielessä, että jokaisessa huoneessa on erityistarpeita, jotka riippuvat useista eri tekijöistä, kuten ikkunoiden määrästä tai niiden altistumisesta valolle. Keittiössä tarvitsemme enemmän valoa, kun taas makuuhuoneessa tai olohuoneessa, esimerkiksi vähemmän valaistusta riittää, jolloin on hyvä käyttää pehmeitä ja vähän kuluttavia valoja, jotka pystyvät tekemään ympäristöstä viihtyisän ja rentouttavan eikä steriiliä liiallisen kirkkauden vuoksi.

Valo on elämää ja sillä on erittäin tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme, Vielä tärkeämpää on kuitenkin tietää, kuinka hallita tätä resurssia. Sisustuselementtien, värien hyödyntäminen ja saman voimakkaan keinovalon käyttämättä jättäminen kaikissa huoneissa on mahtava tapa tehdä kodistasi viihtyisämpi ja samalla säästää paljon rahaa vuoden lopussa.

Loading...
Neuvonantaja