BigMama puhuu 2000 opiskelijan edessä YK:ssa: hänen puheensa kiusaamisesta ja kehon häpeämisestä saa sinut ajattelemaan

BigMama käsitteli hänelle hyvin rakkaita aiheita YK:n yleiskokouksen saliin kokoontuneen 2000 opiskelijan edessä eri puolilta maailmaa: kiusaaminen ja ruumiin häpäisy

Räppäri ja LGBTQ+-aktivisti Iso Mammayksi Amadeuksen viimeisimmän Sanremo-festivaalin näyttämölle haluamista paljastuskasvoista, puhui vieläkin arvostetuimmalla lavalla: YK:n päämaja.

Hän teki sen yleisön edessä 2000 lukiolaista tuli kaikkialta maailmasta New Yorkiin ”Gcmun talks” -koulutusohjelmaan, jota edistää United Network, Yhdistyneiden Kansakuntien maailmanlaajuisen viestintäosaston kanssa toimiva organisaatio.

Yleiskokouksen salissa taiteilija toi viestinsä tasa-arvosta, yleismaailmallisesta rakkaudesta sekä omasta. valitus kiusaamisesta ja kehon häpeämisestä. Pelkää, että tiedät erittäin hyvin, koska sinulla on niitä kokenut omakohtaisestikuten hän selitti:

Minut on koko ikäni saatu uskomaan olla täysin väärässä. Fyysiseni sai ihmiset arvostelemaan minua ”ei tarpeeksi hyvä”, ennen kuin he edes tutustuivat minuun. Lihava ihminen muiden mielikuvituksessa hän on välinpitämätön, laiska, passiivinen, ei älykäs henkilö, jolla ei ole halua parantaa. Minulle kaltaiselleni unelma oli turhaa.

”Uskominen unelmiin pelastaa”

BigMama myös jäljitteli henkilökohtaisen historiansa eri vaiheita, joita leimasivat paljon kiusaamista ja monia vaikeuksia, kunnes hän tapasi musiikin:

Olen kotoisin hyvin pienestä kylästä, jolla on yhtä pieni mentaliteetti. Jouduin kestämään vuosia kiusaaminen, sanallinen ja fyysinen. Joka päivä lapsuudestani ja nuoruudestani muistan sen olevan täynnä vihan sanoja. ”Lihava tyttö, noudata dieettiä, olet paska”. Yritin vuosia välttää kärsimystä olemalla hiljaa. Ensimmäinen vastaus oli viha. 13-vuotiaana kirjoitin ensimmäisen kappaleeni, Charlotte, rapin itsemurhasta ja itsensä vahingoittamisesta, ja pidin sen kaiken itselläni kolmen vuoden ajan. BigMama syntyi, kun minulla oli voimaa laittaa se YouTubeen.

Räppäri puhui sitten taudista, jota hänen oli taisteltava, a Hodgkinin lymfooma joka saapui juuri kun hän oli allekirjoittamassa ensimmäistä todellista levytyssopimustaan. Se oli hänen elämänsä synkin ajanjakso, jolloin hän kohtasi 12 kemoterapiakertaa. Tästä huolimatta:

Musiikki todella pelasti minut. Toivuin, ja se aika opetti lopulta minulle, että ansaitsen ensimmäisen sijan. Että jos en rakasta itseäni, kukaan ei tee sitä puolestani. Että jos en pelasta itseäni, kukaan ei tee sitä puolestani. Kuten viha ei riitä sinulle: unelmiinsa uskominen pelastaa.

Etkö halua missata uutisiamme?

Saatat olla myös kiinnostunut:

Loading...
Neuvonantaja